Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Митники не випускають з України тільки бідних чоловіків (фото)

Румунські прикордонники затримали чоловіка і жінку з України, у яких при перетині кордону з Україною було виявлено більше 1,6 млн доларів, $50 тис євро, 9 елітних годинників на декілька мільйонів доларів, 24 елітні сумки вартістю більш ніж мільйон доларів, ювелірні вироби.

Постає цілком логічне запитання: куди ж дивилися перед цим українські митники і скільки вони за це отримали? Але про це далі, після фото…

До слова, як розповідають закарпатці для “За лаштунками”, за те щоб випустити закордон українця мобілізаційного віку, митники беруть хабарі від двох до десяти тисяч доларів США.

Водночас, мажори зі східної та центральної України окрім чемодонів із грошима, коштовностями та антикваріатом із собою везуть чи малі арсенали вогнепальної зброї начебто для захисту від мародерів, а насправді від тероборони та представників місцевих військоматів, потім зброю вони викидають у лісі поруч пунктів перетену кордону, де їх вже чекають жадібні митники…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності