Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

МЗС створює інтригу довкола свого сюрпризу до 30-ї річниці Незалежності України

Міністерство закордонних справ готує сюрприз до 30-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

24 серпня Україна відзначатиме 30-ту річницю Незалежності. У жовтні 2020 року президент Володимир Зеленський підписав указ про організацію заходів із нагоди 30-ї річниці Незалежності України.  На Хрещатику та майдані Незалежності планується проведення військового параду.

При цьому Кулеба відповідаючи на питання, що з нагоди Дня Незалежності готує МЗС, анонсував сюрприз.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сюрприз! Цього ніколи не було, і якщо це вийде, то я буду щасливий. Я буду вважати, що я не дарма був міністром саме в рік 30-ї річниці. Ми хочемо дещо привезти до України. Привідкрию трошки залаштунки. Дещо, що знаходиться за кордоном“, – інтригуючи заявив Міністр.

У кулуарах же Ради жартують довкола створеної Міністром інтриги, що Кулеба має намір до цієї дати зусиллями своєї дипслужби повернути Україні Крим, а заодно ще й Кубань та інші втрачені етнічні українські області… І це було б не зле.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності