Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На 1,3 млрд грн збагатилися спадкоємці Кернеса – Гайсинські

Спадкоємці покійного мера Харкова Геннадія Кернеса – Родіон та Оксана Гайсинські – останнім часом збагатилися на 1,3 мільярди гривень.

Про це йдеться в розслідуванні журналістів Слідство.Інфо.

Журналісти нарахували 66 тисяч квадратних метрів комерційної нерухомості і 26 гектарів землі Харкова у власності Гайсинських.

Зокрема, Родіон Гайсинський володіє елітною квартирою в скандальній забудові в центрі Харкова – в місці історичного значення – вартістю близько 600 тисяч доларів. Також він є власником або співвласником у близько 30 компаніях. В основному цим фірмам належать землі і торгові площі на харківських ринках, зокрема Центральному та Кінному. Весь цей бізнес на нього переоформили в 2018-2020 роках. Всього це близько 25 гектарів землі і 42,6 тисячі квадратних метрів торгових площ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Оксана Гайсинська ж останнім часом стала власницею або співвласницею майже 15 фірм. Серед її бізнесу: офісні центри, торгово-розважальні комплекси, кафе та ресторани.

За інформацією журналістів, Гайсинські контролюють 75% акцій харківського «7 каналу».

При цьому в останній декларації Кернес вказав лише те, що орендує 7-метрову кімнату і номер в готелі «Національ» на 57 квадратів у Харкові. Також у декларації зазначені з десяток коштовних годинників, близько сотні мільйонів гривень дивідендів і заощаджень.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності