Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

На АВДІЇВКУ йдуть 8 бригад рф! Стягують ВОГНЕМЕТИ. Снєгирьов: росіяни вводять нову тактику

Ворог продовжує вести штурмові дії на Авдіївському напрямку, але зазнає чисельних втрат техніки та особового складу. Протягом останніх днів РФ втратила близько 4 тис. бійців. Військовий експерт Дмитро Снєгирьов повідомив, що в район Авдіївки перекинуто окремий батальйон спеціального призначення “Арбат”.

Окупанти використовують тактику Другої світової війни – так званих штрафбатів.”Прямим доказом величезних втрат рф є передислокація окупаційної армії з тилових районів Луганщини – другої загальновійськової армії. В районі Авдіївки зосереджено до 8 бригад окупантів”, – зазначив він. Окрім того, росія перейшла до тотальної мобілізації на окупованих територіях, мовиться про збільшення призовного віку з 55 до 65 років.

“Це поповнення особового складу і заміщення, зміна характеру населення. На їхню заміну прибувають так звані переселенці з депресивних районів РФ. Плюс відбувається поповнення за рахунок трудових мігрантів середньоазійських держав, яких на території РФ перебуває від 6 до 10 млн. В Росії відбуваються масові каральні заходи відомі як операція “Мігрант” – масові облави. Ці фактори дозволяють російській владі не проводити часткову мобілізацію”.

Детальніше про все дивіться в цьому матеріалі “Фабрики Новин”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

00:00 Блог Дмитра Снєгирьова

00:10 Росіяни під Авдіївкою зазнали найгірших втрат

1:18 Тактика росіян під Авдіївкою

5:04 Операція “Мігрант”: Росія проводить масові облави серед трудових мігрантів

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

7:22 Бліцкріг росіян під Авдіївкою провалився?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності