Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ ЗНЯЛИ 9 ГОЛІВ РДА

Як повідомляють дніпропетровські ЗМІ президент Петро Порошенко, слідом за Коломойським звільнив голів ще дев’яти райдержадміністрацій Дніпропетровської області.

Розпорядження про це за підписом президента Порошенко з’явилися 2 квітня на сайті глави держави.

Згідно з розпорядженнями, звільнені голови Верхньодніпровської, Дніпропетровській, Межівської, Новомосковської, Петриківської, П’ятихатської, Солонянської, Софіївської, Юр’ївської районних державних адміністрацій.

Про причини масового звільнення керівництва дніпропетровських держрайадміністрацій не повідомляється, але фактично відомо, що заведено, щоб зі зміною очільника обласної адміністрації усі його заступники, а також голови райадміністрацій писали заяви на своє звільнення з займаних посад, для того щоб новопризначений Президентом очільник області міг формувати свою команду і подавати її на затвердження Президента.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в ніч на 25 березня на зустрічі з Коломойським президент Порошенко підписав указ про те, що Ігор Коломойський звільнений з посади голови Дніпропетровщини.

Ситуацію зі шквалом звільнень на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вже розкритикував один із сподвижників Коломойського Борис Філатов.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності