Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Гонтарєву вже незабаром чекають екстрадиція і суд, – Портнов

Портнов прогнозує, що за пару тижнів Валерію Гонтарєву екстрадують з Лондона до України, де її радо зустрінуть в  українському суді. У розшук її можуть оголосити через корупційні схеми в Укроборонпромі, пов’язані із багатомільйонними перерахунками валюти в офшори під фальшиві контракти. 1569670572997940

«При злагодженій роботі Генерального прокурора з СБУ та ДБР, встановлення істини у справі дозволить засудити фігурантів до тривалих термінів позбавлення волі за державну зраду, мародерство, зловживання службовим становищем та відмивання злочинних доходів», — повідомили в юридичній команді Андрія Портнова.

Юристи Портнова кажуть, що всіх соратників Порошенка, таких як Гонтарєва, чекає та сама участь: «дві повістки на допит». Якщо ж не з’являться з власної волі, то – розшук та екстрадиція до України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності