Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НА ГОРОДЕНКІВЩИНІ ДІЮТЬ ПАРТИЗАНИ?

Нещодавно «ЗЛ» повідомляла про підпал зловмисниками 20 липня ц. р. кількох службових авто на території Городенківського райвідділку УМВС. І ось знову підпал.

Минулої неділі, 2 серпня, о 20.10 годині у селі Семаківці Городенківського району горіла сільрада. Вогонь пошкодив майно у кабінетах сільського голови та секретаря сільської ради. На щастя, одноповерхова цегляна будівля, у якій розташовується приміщення органу місцевого самоврядування, виявилася «не по зубах» вогняній стихії, тож пожежа самоліквідувалася ще до прибуття працівників пожежно-рятувальної служби.

Причиною виникнення займання пожежники вважають занесенення джерела вогню ззовні, тобто підпал.

Кому завадила сільська рада чи які злочини можна було приховати з допомогою підпалу, встановить слідство. А поки, залишається лиш припустити, що на Городенківщині завелися якісь невідомі досі «партизани», які не відомо проти кого і чого воюють, бо на банальну «хуліганку» це вже не тягне…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності