Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На яку компенсацію збитків від рф розраховує Ахметов?

Український бізнесмен Рінат Ахметов подає позов проти росії з вимогою компенсувати збитки, завдані у 2014-2017 роках внаслідок втручання у діяльність чи експропріації активів на окупованих нею територіях Донецької й Луганської областей.

Про це повідомила пресслужба СКМ.

Позов стосується десятків підприємств, зокрема Єнакіївського металургійного заводу, Ровенькиантрациту, Свердловантрациту, навчально-тренувальної бази «Кірша» та Донбас Арена, в будівництво якої було інвестовано понад $400 млн.

“Я подаю позов на повне відшкодування країною-агресором усіх заподіяних нам з 2014 року збитків на незаконно окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Справедливість має бути відновлена, і агресор має понести як фінансове, так і кримінальне покарання. Відшкодовані кошти я вкладатиму у відновлення та будівництво нових підприємств, створення робочих місць та зростання економіки України”, – каже Рінат Ахметов.

Раніше ми писали, що до нового рейтингу мільярдерів від американського Forbes потрапили шість українців, водночас Ігор Коломойський зазначений у рейтингу як представник Ізраїлю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що з початку повномасштабної війни 20 найбагатших українців втратили у сумі половину своїх статків, або понад $20 млрд.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності