Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

На кандидатському дипломі Киви поставило жирну крапку Міносвіти

Атестаційна колегія Міністерства освіти і науки ухвалила рішення відмовити нардепу Іллі Киві у присуджені наукового ступеня кандидата наук із держуправління.

Таке рішення було ухвалене 30 листопада, повідомила голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина (фракція «Слуга Народу»).

За її словами, Атестаційна колегія МОН одноголосно скасувала рішення спецради Інституту підготовки кадрів держслужби зайнятості про присудження Киві цього наукового ступеня.

Також покарали керівника спецради та наукового керівника Киви, позбавивши права займатись відповідними видами наукової діяльності протягом двох років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива поскаржився, що одночасно з обшуком та вилученням нагородної зброї його також позбавили звання кандидата наук.

У МОН відповіли, що наукового ступеня позбавити його не могли, оскільки й не надавали його.

Наприкінці квітня Кива захистив кандидатську дисертацію.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності