Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Львівщині обирають з поміж самовисуванців… …бо політичним партіям уже мало хто і мало де довіряють?

Принаймні саме такого висновку можна припуститися за результатами позачергових виборів сільських голів, що відбулися цієї неділі, 15 грудня, у п’яти селах Львівської області. Вибори були призначені Верховною Радою України у зв’язку із достроковим припиненням повноважень попередніх сільських голів.
Отож, за підрахунками Монастирецьким сільським головою Жидачівського району обрано Семчишина Василя Васильовича, 29.06.1960 р.н., позапартійного, самовисуванця, охоронця ФСТ «Динамо», отримавши 33,5% голосів від тих, хто взяв участь у голосуванні. Лише на 10 голосів менше отримав пенсіонер Прилуцький Василь Петрович, позапартійний, самовисуванець. Явка на виборах склала 74,4%.
Банюнинським сільським головою Кам’янка-Бузького району став Тимчишин Василь Іванович, 15.02.1963 р.н., позапартійний, самовисуванець, безробітний. Він отримав 46,6% голосів.
На виборах Семенівського сільського голови Пустомитівського району переміг Максисько Роман Михайлович, 22.05.1982 р.н., позапартійний, самовисуванець, директор КП «Злагода», за якого 34,9% виборців. Лише 13-ма голосами йому поступився Микитка Богдан Романович, позапартійний, самовисуванець.
Пиратинським сільським головою Радехівського району було обрано Гоєва Ігоря Вікторовича, 08.02.1972 р.н., позапартійного, самовисуванця, безробітного. Його підтримало 57,5% з тих виборців, які взяли участь у голосування.
І тільки на виборах Любельського сільського голови Жовківського району з 53,3% голосів перемогу здобув висуванець від політичної сили Чернюх Василь Теодозійович, 13.01.1971 р.н., член ВО «Свобода», приватний підприємець. За нього проголосувало 358 виборців – 53,3% від кількості виборців, які взяли участь у голосуванні. Явка на виборах склала 60,3%.
Вражає, що в світлі останніх подій в Україні і те, що сьогодні чимало людей перебуває на Євромайдані у Києві, явка виборців на дільницях була досить високою від 60% до 74%. Що мабуть таки свідчить на користь того, що зростає рівень громадянської самосвідомості, і люди бажають змін…
Наш кор.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності