Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Львівщині 5 годин гасили палац Лопушанського?

Сьогодні о 14 год у місті Хирів Старосамбірського району сталася пожежа на території колишнього колегіуму єзуїтів, де у радянські часи розміщувалася військова частина, а протягом останніх років діяв оздоровчий комплекс «Лаяр Палац».
Відповідні фото та відео публікують очевидці у мережі.

Речник ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев повідомив, що займання виникло приблизно о 14.00 год і охопило всю покрівлю будівлі.

До ліквідації займання було залучено сім десятків рятувальників та близько десятка спецтехніки, а гасіння пожежі тривало понад 5 годин

Як відомо, Колегія єзуїтів та каплиця святого Йосифа Обручника збудувані у 1886 році. Вони занесені до Реєстру пам’яток України місцевого значення. За радянських часів там була військова частина. Зараз на місці функціонує оздоровчий комплекс «Лаяр Палац».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У мережі зазначають, що будівля належить народному депутатові України 5-го та 8-го скликань Андрієві Лопушанському.

За словами очевидців, пізніше вогонь поширився на нижні поверхи будівлі. Зазначають, що вогонь знищив усе.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності