Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Львівщині загадково гинуть військові

Військовослужбовця військової служби за контрактом Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного знайшли мертвим у дворі власного будинку у Львівській області ввечері в четвер.

За попередньою версією, причина смерті 38-річного чоловіка – самогубство, повідомляють на сайті військової прокуратури Західного регіону.

Нагадаємо, це друга смерть військового у Львівській області за два дні. Під ранок у четвер на території одного з військових містечок у Львівській області у вартовому приміщенні виявили тіло начальника караулу з двома вогнепальними пораненнями в голову і груди, – повідомляє Військова прокуратура Західного регіону України.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Національної поліції, правоохоронці встановлюють обставини смерті військовослужбовця та можливих причетних осіб.

Правоохоронці планують внесення до ЄРДР відомостей про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності