Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На московії посилили мобілізацію, – онлайн повістки

московитський диктатор володимир путін підписав закон про введення в країні нових методів мобілізації. Повістки будуть відправляти чоловікам онлайн.

Повістки тепер можуть бути надіслані громадянам у письмовій формі під розписку, поштою рекомендованим листом із повідомленням про вручення, а також в електронній формі, пишуть кацапські ЗМІ.

Також буде введено заборону на виїзд із країни громадян, які отримали повістку, до їхнього візиту до військкомату.

Крім того, обмежується право керування автомобілем, у випадку, якщо ухильник не прийшов до військкомату протягом 20 днів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У повному обсязі реєстр військовозобов’язаних рф буде запущено не раніше осіннього призову, а зможуть перевірити наявність права на відстрочку й оскаржити повістку в разі незгоди з нею росіяни можуть на порталі держпослуг.

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомив, що влада московії, попри всі заяви, проводить в країні приховану мобілізацію. Це дозволяє поповняти ряди окупантів кожного місяця мінімум на 20 тисяч осіб.

9 березня набрав чинності «указ» гауляйтера пушиліна про створення військкоматів у тимчасово окупованому Маріуполі. До 1 квітня вони мають взяти на облік чоловіків від 2006 року народження.

Крім того, російські окупанти створили 23 «військові комісаріати» для проведення загальної мобілізації на захоплених територіях Донецької області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності