Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На московії вкотре намагаються мобілізувати остарбайтерів

Влада москви запропонувала забудовникам обмінювати співробітників-добровольців для відправлення на фронт на підряди від мерії.

Про це повідомляє «Верстка».

Як мінімум про дві будівельні компанії, яким доручено знайти у своїй структурі кілька десятків добровольців, з якими надалі буде підписано контракт на військову службу, після чого вони поїдуть воювати в Україну.

З мерії будівельникам приходять «доручення» із зазначенням до кінця серпня надати щонайменше 30 добровольців. Такі завдання поставлені перед більшістю будівельних компаній столиці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело видання відзначило, що фактично це угода: будівельні фірми надають своїх працівників, а натомість отримують від мерії підряди. Причому йдеться саме про добровольців, які вирушать на фронт як військовослужбовці.

Зараз російські військові вербувальники націлюються на робітників-мігрантів із Центральної Азії в росії для служби в Україні. Таким чином хочуть відстрочити нову відкриту обов’язкову мобілізацію.

Крім того, окупанти розпочали мобілізацію у тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області. Групу чоловіків із числа «бюджетників» уже відправлено на медкомісію.

росіяни намагаються створити резерви з місцевих мешканців тимчасово окупованих територій України та росії. Зокрема, поблизу населених пунктів Рогове та Можніківка Луганської області облаштовано декілька таборів, до яких під конвоєм з рф доставляються партії завербованих ув’язнених та заарештованих мешканців з окупованих територій України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності