Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

на московії здох один із останніх вбивць героїв ОУН-УПА

радянський ветеран КДБ і розвідник Георгій Санніков, який на початку 1950-х років брав активну участь у ліквідації оунівського підпілля в Україні, а потім працював у ФРН, добуваючи цінну розвідувальну інформацію, здох сьогодні, у неділю 11 грудня 2022 року, на 94-му році життя.

Про це повідомляють російські змі.

Георгій Санніков народився 25 березня 1929 року в Єкатеринбурзі в сім’ї службовця.

Зазначається, що він брав активну участь у ліквідації членів українського підпілля ОУН УПА на Західній Україні у післявоєнні роки. Також здійснював  тривалі закордонні відрядження до Німеччини за лінією зовнішньополітичної розвідки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Був членом Спілки письменників росії, брав участь у громадській роботі з патріотичного виховання молоді. Активно виступав у засобах масової інформації.

Раніше повідомлялося, що, починаючи з 2013 року ставлення українських громадян до діяльності ОУН-УПА у часи Другої Світової війни покращилося. Кількість прихильників зросла з 22% до 43%.

49,6% опитаних українців вважають, що діяльність Степана Бандери була скоріше позитивною для України.

А офіційний представник Міністерства закордонних справ рф Марія Захарова вважає, що за часів Другої світової війни Єлизавета II «боролася зі Степаном Бандерою та Романом Шухевичем».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності