Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На Надвірнянщині тільки один мільйонер?

З початку року 494 платників податків Надвірнянського району подали декларації про майновий стан і доходи та задекларували дохід на загальну суму 10,7 млн. гривень.

Про це повідомив начальник ДПІ у Надвірнянському районі Василь Гнатюк, пише НП.

Вже цьогоріч один платник податків задекларував доходи більше одного мільйона гривень.
На теперішній час до ДПІ подано 126 декларацій громадянами, які зобов’язані подати декларації.

Метою декларування є не тільки сплата податку до бюджету, а і повернення певної суми податку, яку платник сплатив зі своєї заробітної плати упродовж минулого року. Витрати, які платник податку має право включити до податкової знижки, прописані у Податковому кодексі, зокрема, це плата за навчання, сума витрат на сплату страхових платежів і пенсійних внесків, частина суми відсотків, сплачених за користування іпотечним житловим кредитом тощо. У такому випадку податкова декларація впродовж усього року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З початку року подано 368 декларацій на отримання податкової знижки та задекларували повернення податку у сумі 300 тис. грн.

Найзручнішим способом подання декларації на сьогодні є звітування в електронному вигляді. На порталі Державної фіскальної служби працює електронний сервіс «Декларування он-лайн», який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для користування цією послугою платникові достатньо мати електронний ключ цифрового підпису.

Кампанія декларування доходів громадян триватиме до 1 травня поточного року. Граничною датою подання декларації за 2014 рік є 30 квітня 2015 року.

Тож, не зволікайте, вчасно декларуйте свої доходи. Адже декларування доходів – це вагомий внесок у розбудову нашої держави та її стабільне майбутнє, радять представники ДПІ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності