Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На озері у Тернополі зведуть спортивний центр без шкоди для парку…

В парку імені Тараса Шевченка у Тернополі, на місці кафе “Назарія”, збираються побудувати шестиповерховий спортивно-рекреаційний туристичний центр.

У тернопільських групах в Фейсбкук повідомляють, що навіть у темну пору доби у ще донедавна діючому кафе “Назарія” на набережній у Тернополі тривали демонтажні роботи. Все відбувалося з виключеним освітленням, а робітники підсвічували собі ліхтариками.

Про дану споруду повідомляють, що це буде спортивно-рекреаційний туристичний центр із відкритими басейнами на даху.

Зокрема у статті йдеться, що особливість центру – відкрите лобі з неймовірним виглядом на Тернопільський став.

“Гості центру зможуть скористатися сучасним тренажерним залом, зоною SPA, бізнес-центром і спробувати страви у ресторані здорового харчування.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ми відкриваємо нові міста для туристів, створюючи комфортні умови для їхнього відпочинку.

Тернопіль – центр західної України. Це місто, у серці якого мальовниче «Тернопільське озеро».

Тому саме тут невдовзі з’явиться спортивно-рекреаційний туристичний центр. Заклад також стане базою для відпочинку спортсменів, які приїжджатимуть на змагання з водно-моторного спорту, а також для учасників змагань на Водній Арені Тернопіль.

Наша команда впевнена: GREENWOOD RECREATION AND SPORTS CENTER стане улюбленим місцем відпочинку та оздоровлення тернополян”, – йдеться у публікації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У 2019 році на фейсбук-сторінці політичної організації «ДемАльянс Тернопіль» оприлюднили інформацію щодо реконструкції ресторану «Назарія» під 30-метровий будинок у парку Шевченка. Начебто відповідні документи на реконструкцію мають шкурний інтерес.

«Замовником цього будівництва є ТОВ «Акватер», а підрядником ПП «Новий Світ». За даними youcontrol.com.ua – Ю-Контрол бенефіціарами цих юридичних осіб є Гладкі Ярослав Михайлович та Михайло Петрович, останній з яких є вирощеним ВО «Свобода» місцевим олігархом, однопартійцем нашого мера, та, в свій час, головою депутатської комісії міської ради з земельних питань.

Рішення, які стосувались надання земельних ділянок ТОВ «Акватер» датуються з кінця 2012 по кінець 2013 року. Саме в цей час керівником та підписантом ТОВ «Акватер», за даними на 21.02.2013 р., була Надал Олена Богданівна, дружина нашого мера. Чи варто нагадувати, що Василя Бесагу, згідно його посадової інструкції, призначає та звільняє з посади саме її чоловік», – писали тоді партійці “ДемАльянсу”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось у соцмережах уже говорять, що меру Івано-Франківська свободівцю Руслану Марцінківу, а раніше і його попереднику, слід би було повчитися у міського голови Тернополя, теж свободівця, Сергія Надала, як будувати без шкоди для довкілля і лицемірно не крадучи у людей залишків рекреаційної зони біля міського озера…

Хоча, бути справедливим, то при своєму попереднику в кріслі мера Вікторові Анушкевичусу, тодішній секретар міської ради Руслан Марцінків вже тоді мав свою більшість у міській раді.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності