Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На пам’ятнику полеглим воякам ЗСУ зобразили… Зеленського і командувача СВ ЗСУ

12 грудня у День Сухопутних військ на знак пошани й подяки особовому складу, який присвятив себе службі в Сухопутних військах і нині виконує завдання в районі ООС, а також вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя за незалежність України,  на території Командування СВ ЗСУ офіційно відкрито Пам’ятний знак.

Пам’ятний знак було створено за ініціативою командувача виду генерал-полковника Олександра Сирського й встановлено поряд із центральним входом до Командування. Відтепер під час усіх урочистих заходів у Командуванні біля пам’ятного знаку горітиме в підсвічнику у вигляді гільзи від розірваного снаряда вічний вогонь.

Під час урочистого заходу до пам’ятного знаку поклали квіти від Президента України, Головнокомандувача Збройних Сил України та військовослужбовців Командування. Участь у заході взяв тимчасовий виконувач обов’язків заступника командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-майор Олександр Голоднюк, який привітав особовий склад із професійним святом.

В сухопутці відкрили Пам’ятний знак військовослужбовцям, які присвятили та віддали своє життя захисту незалежності України

Президента Зеленського зобразили на новому пам’ятнику воїнам ЗСУ, відкритому до Дня Сухопутних військ України. Поруч з ним зображений у військовій формі рядового головнокомандувач Сухопутних військ Сирський. При цьому обох діячів від політики і армії закумуфлювали у вигляді звичайних солдатів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про це пише очевидець подій і блогер Роман Ковальов. Він також зазначив, що на відкритті пам’ятника «самому собі» повинен був бути присутнім сам Зеленський:

“Сьогодні, у День Сухопутних військ України, на території Командування Сухопутних військ ЗСУ, що на вулиці Дегтярівської у м. Києві, відбулось урочисте відкриття стели присвяченої винуватцям свята, а саме – Сухопутним військам.

Основною родзинкою цього твору мистецтва, за словами тих, хто вже бачив цю стелу, стала неймовірна схожість двох персонажів, намальованих на стелі, із обличчями двох діючих “видатних” військових начальників, а саме на обличчя пана Зеленського – Верховного Головнокомандувача ЗСУ, та генерал-полковника О. Сирського – діючого командувача Сухопутних військ.

Сказати мені більше нема чого. До того ж – “митець так бачить”. Побачте ж й ви, любі українці і зрозумійте: “АРМІЮ ТРЕБА РЯТУВАТИ ВІД ГЕНСЕКІВ РАДЯНСЬКИХ ЧАСІВ”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Р.S.Кажуть, що ідея композиції належить ще одному генералу – генералу Голоднюку! Це той генерал, що вже 15 років ходить у заступниках командувача Сухопутних військ і, як ми розуміємо, “справу свою” він знає добре – за те його і тримають ці довги роки.

P.S.2. Надійшла ще інформація, що на відкритті стели очікували пана Зеленського але не судилося. Мої співчуття пану Голоднюку. Як в анекдоті: “и сена нема и перед ребятами неудобно””

Нагадаємо – президент Зеленський під час проведення АТО, згідно інформації українських ЗМІ, чотири рази ігнорував повістки до військкомату, а також на деякий час залишав територію України, перебуваючи як в Москві (на території ймовірного противника), так і в інших країнах в період військових дій.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності