Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На півмільйона євро наркотиків та зброя – вчорашні трофеї з Мукачево

Опій на 15 мільйонів, 7 кг наркотиків та зброя – результат спецоперації силовиків на Закарпатті.

Опій на 15 мільйонів, 7 кг наркотиків та зброя – результат спецоперації силовиків на Закарпатті

Такі дані навів під час брифінгу у Львові начальник слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України Наріман Сулейманов, зауваживши, що в рамках спецоперації було проведено загалом 20 обшуків.

Як розповів правоохоронець, документування факту ввезення мешканцями Закарпатської області з-за кордону наркотичної речовини – опій сирець, який в подальшому виготовляли та реалізовували в різні міста України, велося впродовж квітня-липня 2018 року.

– Під час спецоперації документувались протиправні дії різних осіб. Відповідно нами, під час вказаних слідчих дій було придбано загальна кількість 3,5 літри опію. Його загальна вартість на “чорному ринку” становить близько 15 млн гривень, – зазначив він. – За вчора було проведено понад 20 санкціонованих обшуків, – зазначив Сулейманов.

Відео з камер-відеонагляду, на якому зафіксовано, як власне проходила спецоперація з затримання підозрюваного

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З його слів, у ході спецоперації, під час придбання останньої частини наркотичної речовини об’ємом 2,5 літри, підозрюваний почав тікати на авто.

Загальна кількість наркотичних засобів, яку вилучили під час обшуків, становить 7,5 кілограмів. Як зазначив полісмен, з цього об’єму можна було зробити понад 150 тисяч доз наркотиків.

Оперативні фото силовиків з місця затримання підозрюваного

Крім того, в автомобілі було виявлено незареєстровану вогнепальну зброю, холодну зброю, предмети для приховування обличчя, що вказує на те, що особи займалися не лише збутом наркотичних речовин.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Оперативні фото силовиків з місця затримання підозрюваного

– На даний час проводяться слідчі-розшукові дії щодо встановлення місця осіб, які переховуються від органів досудового слідства, – додав він.

У відомстві зазначили, що наркоторговці налагодили міжнародний канал постачання наркотичного засобу опій з Республіки Угорщина на територію України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Оперативне відео силовиків, як вони затримували підозрюваного в Мукачеві

Підозрюваним, у разі доведення вини, загрожує до 12 років позбавлення волі.

Усі деталі гучної спецоперації в Мукачеві ви можете знайти у нашій розлогій публікації на цю тему, де зведено всі відомі факти.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності