Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На порозі Тернополя – чума

Вкотре жителі селища Велика Березовиця, що при в’їзді Тернополя, б’ють на сполох – неподалік населеного пункту недобросовісні орендарі землі спалюють рештки тваринного походження.vetsanzavod_ternopil_9452

Люди кажуть, що через це стоїть постійний сморід. Окрім цього у людей, котрі мешкають неподалік погіршується самопочуття, постійні головні болі.

Селяни просять звернути увагу на ситуацію, як доказ своїх скарг зняли відео і виставили у ФБ .

Блін чому в наші країні усе роблять через … це ж так просто загородіть територію, щоб сказ не процвітав. Поставте спец піч щоб зменшити викид отруйних речовин в повітря які призводять до захворювання раку або ж краще просто перемелювати їх ці кістки і все ніхто до вас претензій мати не буде“, – пишуть обурені дописувачі соцмережі.

Відомо, що непоховані трупи здатні викликати холеру та чуму, які ще в минулому сторіччі забрали не один мільйон людських життів, а також багато інших небезпечних інфекційних захворювань.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності