Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Прикарпатті міліція в «фаворитах»

На Прикарпатті лише 68 людей отримали статус учасника бойових дій.

Про це стало відомо на спільній прес-конференції голови ОДА Олега Гончарука та начальника служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Миколи Проціва.

Зокрема, з 68 бійців, 58 є кадровими військовослужбовцями органів внутрішніх справ.

Натомість, до обласного військкомату надійшло 164 звернення про надання учасника бойових дій, однак жодне з них не отримало позитивної відповіді.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У брошурі, яку розповсюджує Міністерство інформаційної політики вказано, що «статус учасника бойових дій можна отримати лише після завершення всіх антитерористичних заходів».

Олег Гончарук назвав це «казусом», та пообіцяв поговорити безпосередньо з міністром Юрієм Стецем.

Можливо очільник області ще не знає, що на минулому тижні прес-служба глави держави повідомила, що Президент вважає надто тривалим порядок оформлення і надання військовослужбовцям статусу учасників АТО і вимагає скорочення терміну його надання та видачі відповідних документів бійцям.

Щоправда Президенту не завадило б вимагати від Уряду і виплати військовослужбовцям обіцяних ним під час своєї виборчої кампанії тисячі гривень за добу перебування в АТО і т. ін..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності