Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На Прикарпатті міняють керівника поліції, – мітинги під ОДА, довибори до ВР…

На Прикарпаття, де сьогодні висадився десант із 25 нардепів від “Слуги народу”, котрі із собою привезли нового голову окружної виборчої комісії №87, де після довиборів уже четвертий день йде боротьба за кількасот голосів між двома лідерами перегонів від “За майбутнє” та “СН”,  їде новий керівник обласної поліції…

За чутками, нинішнього керівника ГУНП в області Володимира Голубоша, який не справився із ситуацією ні під стінами ІФ ОДА, ні на довиборах, відрядили в центральний апарат Нацполіції. На заміну призначають Рибіцького Романа Андійовича.

Управління комунікації Національної поліції України повідомило, що сьогодні, 31 березня, Голова Національної поліції України Ігор Клименко призначив тимчасово виконувачем обов‘язків начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області  Романа Рибіцького, який очолював управління стратегічних розслідувань у  Львівській області ДСР Нацполіції.

Володимира Голубоша у зв’язку зі “службовою необхідністю” “відряджено” до центрального органу управління Національної поліції України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, Володимира Голубоша призначили керівником поліції Прикарпаття у червні 2018 року. У жовтні 2020 президент присвоїв йому звання генерала поліції третього рангу.

фото: Роман Рибіцький

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності