Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На Прикарпатті вшанували воїнів-афганців та учасників бойових дій на території інших держав

IMG_1293На Прикарпатті відзначили 25-ту річницю з дня виводу радянських військ з Республіки Афганістан.

Традиційно головні святкування з даного приводу, а також з приводу Дня вшанування учасника бойових дій на території інших держав відбули 15 лютого біля пам’ятника воїнам-афганцям, що у Парку військових ветеранів у місті Івано-Франківську.

До них активно долучилися також представники обласної державної адміністрації на чолі з заступником голови Віктором Костючиком.

Учасники святкувань поклали квіти до пам’ятника аганцям, вшанували загиблих хвилиною мовчання та молитвою, за усталеною традицією поіменно згадали кожного прикарпатця, який не повернувся з тієї далекої війни, пом’янули їх фронтовими ста грамами…

Коментуючи подію, заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Костючик зауважив, що в рамках відзначення 25-річчя з дня виводу військ з Афганістану Президент України Віктор Янукович поставив низку завдань та доручень щодо гідного пошанування воїнів-афганців, належного їх соціального та медичного забезпечення. Цьогорічні урочистості відбуваються за найактивнішої участі обласної державної адміністрації, яка надала підтримку щодо виїзду 110 ветеранів бойових дій у Республіці Афганістан на святкування до столиці, придбання ювілейних медалей для воїнів-афганців, організації урочистостей у Парку військових ветеранів; постійно вживає необхідних заходів щодо соціального захисту ветеранів афганської війни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності