Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Прикарпатті засудили злочиненне угрупування, яке пограбувало рівненсь­кого валютчика

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо шести членів організованої групи, які у травні 2012 року пограбували валютчика на понад 2 млн. грн.

Нагадаємо, ретельно спланований грабіж відбувся на автотрасі «Долина-Хуст» неподалік с. Шевченкове Долинського району. Спільники заблокували рух автомобілю, у якому перевозили велику суму грошей, та напавши відібрали всі кошти, а водіїв вивезли до лісу.

Тоді злочинці заволоділи 1,6 мільйоном гривень та 3 мільйонами російських рублів, а також мобільними телефонами потерпілих. Всі кошти належали рівненському підприємцю, котрий займався нелегальними валютними операціями.
У ході розслідування з’ясовано, що в складі організованої групи четверо осіб з Київщини, серед них – два колишніх міліціонери та касир банку з Львівщини. Останній і був безпосередньо знайомий з потерпілим.

Після тривалого судового розгляду суд погодився з доводами державного обвинувачення, визнав усіх фігурантів кримінальної справи винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 186 (грабіж) КК України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вироком Івано-Франківського міського суду організатора злочинної групи засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Ще двоє членів ОЗГ отримали по 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Колишні правоохоронці відбуватимуть покарання у вигляді 4 роки 6 місяців обмеження волі із конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності