Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НА САДОВОМУ ШАПКА ГОРИТЬ?

Інформаційному сайті «24канал», що як і сам телеканал належить меру Львова та лідеру партії «Самопоміч» Андрія Садового дуже занепокоєні призначенням на посаду заступника керівника відділу «К» УСБУ Василя Пісного, який ще у 2014 році був першим заступником голови  Львівської обласної ради.

Як повідомляє «24канал», за інформацією джерел, одним з головних завдань Пісного буде координація збору компрометуючих матеріалів проти мера Львова Андрія Садового.

В усіх силових органах Львова (прокуратура, міліція, СБУ) відновлено кримінальні справи, які порушувались проти мера Львова та членів його команди в часи правління Віктора Януковича.

Указом ще президента Ющенка, Пісному дали звання генерал-майора та генерал-лейтенанта міліції. А ще Василь Михайлович отримав звання заслуженого юриста України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Із таким стажем і статки мають бути відповідні. Якщо вірити даним декларацій про майно та доходи Пісного за два останні роки, то:

У 2011 році загальна сума сукупного доходу Василя Пісного склала понад 50 тисяч гривень, з них майже 42 – ​заробітна плата, інші виплати та винагороди.

Через рік у 2012, коли Пісний став заступником голови облради, його дохід збільшився більше аніж втричі. Це майже 160 тисяч гривень, з яких трохи більше 97 – ​зарплата і 61 – ​страхових відшкодувань.

Та у сторінках, як тепер виявилось темної біографії Пісного є цікаві факти родом ще із дев’яностих.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Парадоксально, але людина, яка очолювала управління міліції Львівської та Тернопільської областей, сама відсиділа у СІЗО. Журналістам це стало відомо із відкритих джерел.

Виправдали Пісного ще у далекому 1995 році.

Офіційно на Пісного записаний лише 1 маєток у 450 квадратів. Розташований він зовсім поруч із будинком доньки, і будівлі майже ідентичні за дизайном.

Те, що раніше тут була лісова зона, аж ніяк не стало на заваді Пісному. Чоловік став власником цієї території у 2009 році. Із третьої спроби депутати Львівської міської ради вирішили передати сусідні земельні ділянки чотирьом жінкам, які згодом знову ж таки подарували їх Пісному.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ще Василя Пісного у певних колах знають як «Антибіотик», кажуть цей чоловік міг вирішити будь-яку проблему з міліцією.

До слова, нещодавно він був помічений на «зборах громадськості Львова» на підтримку кандидата в мера Ігора Васюника.

Як говорять у таких випадках: у страху великі очі. А дехто цілком серйозно перефразовує відому народну мудрість, кажучи, що на Садовому шапка горить.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності