Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На саміті Ліги арабських держав виступить Зеленський, – Президент прибув до Саудівської Аравії

Президент Володимир Зеленський розпочав візит до Саудівської Аравії.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі.

“Прибув до Саудівської Аравії. Виступлю на саміті Ліги арабських держав. Зустрінуся зі спадкоємним принцом Мухаммадом бін Салманом аль-Саудом та проведу інші двосторонні переговори”, – зазначив Зеленський.

Він також поінформував, що серед пріоритетів візиту – повернення усіх політичних в’язнів Криму й інших тимчасово окупованих московитськими загарбниками територій, а також всіх полонених та незаконно депортованих громадян.

Крім того, Президент планує представити українську формулу миру, до реалізації якої, за його словами, необхідно залучити якомога більше держав, та обговорити гарантування енергетичної безпеки наступної зими.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Іще один пріоритет – захист мусульманської спільноти України. Разом з нами – Мустафа Джемілєв, лідер кримськотатарського народу. Крим першим постраждав від російської окупації, і більшість із тих, хто зазнає репресій в окупованому Криму, – мусульмани”, – додав Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський запропонував створити центральний меморіал пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності