Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

На що українці витратили в Польщі 70 млн євро

У Польщу за покупками приїжджають з усіх сусідніх держав, але частіше за все скуповуються і користуються польськими послугами німці і українці.

Чим глибше в Україні економічна криза, тим більше українців з прикордонних з Польщею областей їдуть в цю країну на заробітки і за покупками.

Про це повідомляють польські ЗМІ.

На Сході Польщі білоруси і росіяни останнім часом зменшили торгову активність по ряду причин: криза в країнах, девальвація місцевих валют, проблеми з перетином кордону ЄС і т.д., говориться в статті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Тільки на Підкарпатті в першому півріччі громадяни України витратили понад 70 млн євро, а в минулому році вони у всій Польщі витратили 2 мільярди злотих, що майже в два рази більше, ніж в 2014 році. Оскільки в Польщі все набагато дешевше і вибір більший, покупці з прикордонних регіонів України охоче купують продукти харчування, телевізори, пральні машини, мікрохвильові печі, будівельні матеріали та інше», — повідомляє ЗМІ.

Зараз рух на польсько-українському кордоні рекордний, в польських торгових центрах, магазинах і ринках, де скуповуються клієнти з-за східного кордону — теж. Митна палата в Перемишлі стверджує, що з початку цього року українці залишили на Підкарпатті (територія Польщі) 315 млн євро.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності