Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Тернопільщині спалили офіс Партії регіонів

■ 25 грудня горів офіс Партії регіонів на Тернопільщині. У партії це підтвердили. Що це офіс Теребовлянської районної організації саме Партії регіонів, журналістам підтвердив голова фракції Партії регіонів у Тернопільській обласній раді Павло Федик.
Він зазначив, що поки політичних заяв з цього приводу – підпал це, чи ні – Партія регіонів не робитиме, бо партійці чекають на результати експертизи причин пожежі в офісі Теребовлянської районної організації.
Управління ж МВС України у Тернопільській області з цього приводу на своєму сайті повідомляє наступне:
«25 грудня вранці до Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від диспетчера служби надзвичайних ситуацій про те, що в одному з кабінетів приміщення ВАТ «Укртелеком» виникла пожежа.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Загоряння сталося в приміщенні кабінету, який орендує районний осередок однієї з політичних партій. Вогонь пошкодив техніку та меблі.
Що стало причиною пожежі – правоохоронці встановлюють. Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань».
Отож, поки що й досі достаменно не відомо що це? Теракт місцевого розливу, початок громадянської війни, чиєсь недбальство чи звичайнісінька випадковість.

Зореслава Цвіт

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності