Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На Тернопілі священик дозволив покидьку пограбувати дитину ?

Відкрите викрадення чужого майна інкримінують бережанські правоохоронці 32-річному мешканцю села Павлів. Чоловік пограбував малолітнього мешканця райцентру.
Днями до 9-річного хлопчика підійшов невідомий та попросив терміново зателефонувати до священника. Дитина не відмовила.  Чоловік поговорив і віддав мобілку власнику, однак за декілька хвилин знову попросив телефон. Хлопчик знову дозволив незнайомцю подзвонити, а той розмовляючи, почав помалу відходити від малого. Школяр запідозрив лихе та почав просити віддати телефон. Тоді грабіжник кинувся тікати, а хлопчик плачучи, побіг за ним. На щастя, хтось з перехожих на вулиці помітив заплакану дитину та чоловіка, що втікає і зателефонував 102. Правоохоронці оперативно виїхали на місце події і наздогнали грабіжника з чужим майном.
Зловмисника затримали в порядку статті 208 кримінального процесуального кодексу України. Протиправне він скоює вперше. За фактом грабежу розпочато кримінальне провадження.
Люди ж у селі запитують, котрий то священник “благословив” покидька на те, щоб пограбувати беззахисну щиро наївну дитину? Адже саме начебто після розмови зі “святим отцем” чоловік зважився на цей ганебний вчинок.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності