Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

На Тернопіллі судили відразу п’ятьох депутатів

Одразу п’ятеро депутатів сільських рад Тернопільської області постали перед судом за корупцію.

Повідомляє про це прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Співробітники Теребовлянської місцевої прокуратури направили до суду п’ять обвинувальних актів щодо депутатів однієї із сільських рад Підгаєцького району.

Як було встановлено, народні обранці без поважних причин не подали електронні декларації за минулий рік, чим вчинили адміністративне правопорушення пов’язане із корупцією.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час судового засідання співробітники прокуратури довели вину депутатів. У підсумку Підгаєцький районний суд визнав даних осіб винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на них штраф у розмірі 850 гривень.

Раніше повідомлялося, що на Тернопільщині депутати міської ради відповідатимуть за корупцію. Троє колишніх депутатів Хоростківської міської ради вчасно не задекларували свої доходи.

Нагадаємо, на Тернопільщині на корупції впіймали чотирьох працівників колонії. Працівники Копичинської виправної колонії вчасно не подали електронні декларації.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності