Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

На тролейбуси скаржаться

Івано-Франківські тролейбуси з’їжджають з маршрутів на одну годину раніше. І це вже викликало невдоволення мешканців. Про це перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель говорив у вівторок, на оперативній нараді в міськ­ви­­конкомі.

З його слів, мешканці, зокрема, скаржаться на функціонування маршруту № 2, з якого, на їх думку, тролейбуси з’їжджають надто зарано.
Мотивів скарги не розуміє директор комунального підприємства «Електроавтотранс» Леонід Яковець, який зауважив, що івано-франківські тролейбуси закінчують роботу о 22-гій годині, після цього часу в місті їздять хіба що таксі.

«Ми веземо два – три чоловіка, – пояснив пан Яковець причину скорочення часу роботи тролейбусів, – везти тролейбусом за один оборотний рейс два – три чоловіка – це велика розкіш».

Аргументи директора комунального підприємства, втім, не переконали З.Фітеля, який висловив переконання, що людей везти все одно треба, оскільки «люди не можуть йти пішки з роботи».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ми можемо і цілу ніч їздити, – парував у свою чергу Л.Яковець, – але хто платити буде?»

Проблема вирішується, – вважає заступник Івано-Франківського міського голови Руслан Гайда.  «Зверніться до нас, – запропонував він директорові КП «Електроавтотранс», – ми розглянемо питання про виділення додаткових коштів на вечірній час. Подивимось по маршрутах…»

Сергій Білий

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності