Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На VIII Національному Святі Шоколаду Порошенка не було

Вже 8 років поспіль у Львові відзначають найулюбленіше свято ласунів –Національне Свято Шоколаду. Кондитери, шоколатьє та виробники шоколаду 6–8 березня у Палаці мистецтв вражали своїми шоколадними десертами львів’ян та гостей міста. На Святі показали гігантську коробку цукерок, величезний млин, частували 47-кілограмовим трюфелем та розіграли подорож у Стамбул.

Відкрили Свято Шоколаду співак Павло Табаков та шеф-кухар Citadel Inn Hotel & Resort ЄвгенійСушко, які разом спекли перший сирник для благодійного шоколадного столу. Десертом пригостили усіх охочих.

Протягом трьох днів Свята професійні шоколатьє разом із Західною шеф-групою проводили майстер-класи та пекли десерти для благодійного столу. Зокрема, у Майстерні шоколатьє було зібрано 3 тис. 617 грн, які передано у Фонд Гарнізонного храму Свв. Петра і Павла у Львові для надання допомоги сім’ям військовослужбовців у зоні АТО.
Понад 5 тонн шоколаду було використано для декорації свята, створення шоколадних скульптур, шоколадного міста та реалізовано на Шоколадному ярмарку. Новинками цьогорічного свята став 5-метровий шоколадний млин та 9-метрова шоколадна коробка цукерок.

Кажуть, що організатори свята дуже здивувалися, що на дійстві у Львові не було «головного шоколадного зайця країни» – власника торгової марки «Рошен», але вони себе заспокоюють тим, що він, мабуть, був зайнятий іншими державними справами, на кшталт розширення Ліпєцької фабрики в РФ чи чогось подібного.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності