Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Волині судили матір за образу її сином вчителя

На Волині у Рожищенському районі судили жінку, чий син образив учителя у школі села Топільне.

Про це йдеться у постанові суду.

Зазначається, що жінка ухиляється від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо виховання свого неповнолітнього сина.

Хлопець 17 грудня, перебуваючи в класі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Топільне Рожищенського району, під час уроку він порушував дисципліну на уроці та образливо висловлювався відносно вчителя непристойними словами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час розгляду справи жінка свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнала повністю та щиро розкаялася.

Пояснила, що з сином провела виховну розмову, він обіцяв в майбутньому не порушувати правил поведінки учня в школі та з повагою ставитися до вчителів, у вчиненому щиро розкаявся.

Зазначила, що на її утриманні перебуває троє неповнолітніх дітей.

Просила її суворо не карати.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Суддя постановила визнати жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 Адміністративного кодексу, і піддати її адміністративному стягненню у виді попередження. Також вона має сплатити 420 гривень судового збору в дохід держави.

ФОТО ілюстративне, суд над жінкою у Білорусі

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності