Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На Всесвітньому економічному форумі в Давосі міркуватимуть про “хворобу-Х” і війну

У понеділок, 15 січня, у швейцарському Давосі стартують щорічні збори Всесвітнього економічного форуму (WEF). На зустрічі будуть присутні понад сто глав держав і урядів.

Про це йдеться у пресрелізі WEF.

54-та щорічна зустріч Всесвітнього економічного форуму триватиме до 19 січня. Цього разу темою стане «Відновлення довіри», щоб забезпечити важливий простір та зробити крок назад і зосередитися на фундаментальних принципах довіри, включаючи прозорість, послідовність і підзвітність.

У зустрічі WEF візьмуть участь понад 100 представників урядів з усього світу, всіх основних міжнародних організацій, 1 000 компаній-партнерів Форуму, а також лідерів громадянського суспільства. Крім того, виступати будуть провідні експерти, сучасна молодь, соціальні підприємці та ЗМІ.

Офіційно програма форуму складатиметься з чотирьох взаємопов’язаних пріоритетів: «Досягнення безпеки та співпраці в розколотому світі», «Створення зростання та робочих місць для нової ери», «Штучний інтелект як рушійна сила економіки та суспільства» та «Довгострокова стратегія щодо клімату, природи та енергії».

Президент України Володимир Зеленський 16 січня виступить зі спеціальним зверненням на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас представника Китаю не було серед учасників четвертої зустрічі радників з нацбезпеки щодо української «формули миру»  в Давосі, що відбулася напередодні, 14 січня.

У 2023 році на форум у Давосі їздила перша леді України Олена Зеленська, вона передала від чоловіка послання до лідера Китаю Сі Цзіньпіна, в якому містилися пропозиції щодо припинення війни.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності