Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На яхті у президентські виборчі перегони

Народний депутат від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Купрій увійшов до першої п’ятірки народних обранців, які в 2017 році купили і задекларували найдорожчі плавзасоби.1530817098_2

Про це йдеться в матеріалі Bihus.info. Крім того, він є претендентом в кандидати на пост президента України, про що свідчить посвідчення, знімок якого опублікував народний депутат Тарас Батенко на своїй сторінці в Facebook.1530817024_1

«У липні минулого року він придбав собі яхту Bavaria 44, якою раніше протягом чотирьох років користувався за дорученням від ліберійської компанії. Обійшлася йому обновка нібито всього в 890 тисяч гривень, хоча ринкова ціна подібних яхт коливається в межах від 60 до 90 тисяч євро », – сказано в матеріалі.

Плавзасіб призначений для сімейного відпочинку. Яхта здатна подолати велику відстань завдяки гарному плануванню і розподілу простору, а також обсягами баків для палива і води.

За даними порталу «49000.com«, Віталій Купрій ще до депутатства у Верховній Раді був відомий своєю правозахисною діяльністю. У парламенті він зайнявся викриттям правопорушень чиновників місцевих органів влади і правоохоронних органів.1530817072_4

Також, до п’ятірки списку держслужбовців, які придбали плавзасоби, увійшли:

Депутат Запорізької міської ради Ольга Ревчук, яка купила 11-метрову американську моторну яхту «Monterey 330 SY». Вартість – понад 1,5 млн.грн.
Купрій з яхтою «Bavaria 44» – 890 тис. грн.
Депутат Славутицької міської ради Київської області Віктор Карцев з моторним човном «Finval 505» – 730 тис.грн.
Депутат Запорізької обласної ради Андрій Гогунський купив яхту «Aquanaut Privilege 1250 AK» і моторний човен «Brig Navigator 700». Згідно з декларацією, перший плавзасіб він продав за 85 тис. грн. Зате човен залишив собі.
Член виконавчого комітету Покровської міської ради Донецької області Олександр Дубовик придбав гідроцикл «Yamaha FX Cruiser SVHO» за 456 тис. грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності