Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

На Євробаченні Україну представлятиме… – ОГОЛОШЕНО ПЕРЕМОЖЦЯ ВІДБОРУ

Оргкомітет Нацвідбору на Євробачення за результатами зустрічі з учасниками гурту KALUSH Orchestra офіційно оголосив, що вони їдуть на Євробачення від України.

На зустрічі оргкомітет запропонував гурту представляти Україну, учасники Kalush Orchestra погодились і підписали необхідні документи.

«Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу нацвідбору на “Євробачення-2022” та віддав нам перше місце у SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою», — сказав вокаліст гурту Олег Псюк.

Нагадаємо, Суспільний мовник призупинив підписання угоди з переможницею Нацвідбору на пісенний конкурс Євробачення Аліною Паш до перевірки правдивості довідки, наданої командою співачки з приводу відвідування окупованого Криму через адмінкордон, а не з території РФ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Держприкордонслужба заявила, що не може підтвердити довідкою слова переможниці нацвідбору на Євробачення Аліни Паш, що вона відвідувала тимчасово окупований Крим у 2015 році через адмінкордон із Херсонською областю.

Переможниця Нацвідбору на Євробачення-2022 Аліна Паш після гучного скандалу зі своєю кримською поїздкою відмовилася представляти Україну на конкурсі.

Суспільний мовник запропонує взяти участь у «Євробаченні-2022» від України гурту «Kalush Orchestra».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності