Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На Закарпатті далі лютує кір

У закарпатському селі Чорна Тиса відразу 56 школярів захворіли на кір. Двоє з них госпіталізовані, решта – на амбулаторному лікуванні.

Як повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я, станом на четвер, 17 травня, в селі Чорна Тиса Рахівського району Закарпатської області діагноз «кір» поставлений 56 учням загальноосвітньої школи. Двоє з них госпіталізовані. Всього в с. Чорна Тиса з початку 2018 го зареєстровано 66 випадків кору – всі серед дітей. У Рахівському районі за цей же період зареєстровано 166 випадків захворювання, в 149 з них хворіли діти.

Всього з початку року найбільше поширення кору зафіксовано в Івано-Франківській області, де захворіли 2137 осіб. Закарпатська область на другому місці по захворюваності – 2131 чоловік.

У МОЗ знову нагадують батькам про вакцинацію дітей. Якщо дитині скоро виповниться 1 рік або 6 років, їй необхідно зробити щеплення згідно з календарем щеплень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності