Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

На Закарпатті побилися два села ромів

Минулими вихідними, 20-21 квітня, до табору ромів Берегового приїхали з’ясовувати стосунки роми із села Яноші.

У Береговому Закарпатської області спершу побили місцеву ромку, а наступного дня сталася масова бійка ромів. p_493301_1_slidertop2

Відомо, що до місцевих ромів прийшли з’ясовувати стосунки роми із сусіднього села Яноші. У масовій бійці брали участь близько сотні людей, а для припинення заворушень поліція застосовувала спецтехніку з водометами”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що конфлікт стався через внутрішні суперечки, а до Берегівської центральної лікарні поступили кілька десятків постраждалих. У Головному управлінні Нацполіції Закарпаття підтвердили інформацію про масову бійку.

Сьогодні, 21 квітня, о 13:31 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в місті Берегове у таборі відбувається бійка. На місце події було відправлено слідчо-оперативну групу”, – розповіли правоохоронці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У ЗМІ пройшла інформація, що у бійці взяли участь близько 100 осіб, багато з них потрапили потім у лікарню з різними травмами. У поліції спростовують цю інформацію. Прес-служба повідомляє, що ці дані не зовсім правдиві. За допомогою до лікарів звернулися лише двоє, а скільки циган загалом взяли участь у бійці, не повідомляється.

Справу за статтею про хуліганство було зареєстровано ще напередодні, оскільки перша частина цієї бійки була вчора.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності