Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На зло кацапам тепер на Місяці майорітиме Український Прапор

Після того як тиждень тому висадка москалів на Місяць зазнала невдачі, засновник британської космічної компанії Spacebit Павло Танасюк повідомив, що відправить на Місяць карту та прапор України.

Павло Танасюк, який родом з України, повідомив про це рішення в День Державного прапора.

Зазначається, що спочатку місія була запланована на 2022 рік, проте перенесена на IV квартал 2023 року через підготовчі роботи United Launch Alliance (ULA).

«Відправляючи прапор та карту України на Місяць, я бажаю вшанувати незламний дух моєї рідної землі. Ця місія, як i прапор – символ віри українського народу у своє майбутнє, незалежно від зовнішніх викликів», – коментує свою ідею Танасюк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Виробництво пластини, де розташовані прапор та мапа України, було здійснено одним із заводів Укроборонпрому в Києві, сама вона виготовлена з алюмінію та покрита золотом.

Зазначається, що за технологією виготовлення прапор та мапу України можна порівняти з золотою пластиною «Вояджера».

«Ця ініціатива Танасюка, що поєднує можливості його британського проєкту і дань поваги до своєї рідної країни, демонструє наскільки глибокі корені можуть з’єднувати нас, попри відстані космосу. Коли ці символи України знайдуть своє місце на поверхні Місяця, вони стануть вічними символами національної гордості, спадщини та невмирущого духу людських прагнень на мільйони років», – йдеться у повідомленні.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності