Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НАБЕРЕЖНА. ГРОШІ ВЗЯЛИ, А РОБОТИ НЕ ВЕДУТЬСЯ

На календарі – ​третя декада вересня, а завершенням капітального ремонту вулиці набережної в Івано-Франківську не пахне.

Так ІА «Галка» повідомляє про відсутність будь-яких відновлювальних робіт на цій вулиці – ​у робочий час на вулиці робітників немає.

Не видно і робіт з облаштування обіцяної велодоріжки.

Вражає забрудненість дорожнього полотна та тротуарів, прибиранням яких мали б займатися підрядники. Також майже по усій вулиці викрадені металеві люки – ​частина з них відкриті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як відомо, цього року на вулиці мали б вистелити верхній, захисний шар асфальту, облаштувати тротуари та велодоріжку.
Жодні роботи не ведуться і на ділянці від Берегової до пасічнянського моста.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, в тому числі і «ЗЛ», раніше, з державного бюджету на ремонт набережної додатково виділено 11 мільйонів гривень. Кошти на цей об’єкт виділено і з міського бюджету.

Як відомо, ремонт вулиці після тендерного скандалу проводить фірма «ПБС», близька до місцевого нардепа Олександра Шевченка.

Нагадаємо, що ще наприкінці минулого року місцеві водії та журналісти звернули свою увагу на те, що перша відремонтована частина вулиці Набережної суттєво зхудала: там де колись було «дві з половиною» полоси, нині складно розминаються два авто. Будь-які спроби громадських активістів та представників перевірити цю інформацію документально наштовхуються на різноманітні перепони.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Натомість, дехто з фахівців «не на камеру» каже, що в дороги з обох її боків врізали по 0,3 м. (разом 0,6 м.) від її ширини, у той час, коли вартість дорожнього покриття становить приблизно 14 тис. грн за 1 м. кв…

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності