Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

НАБЕРЕЖНА «ПОХУДАЛА»?

Ще не встигли в Івано-Франківську завершити довгоочікуваний ремонт об’їзної та цілком відкрити її для проїзду авто, як серед водіїв міста уже стали повзти чутки про те, що вулиця Набережна ім. В. Стефаника суттєво «похудала».

Водії гадають, що на ремонті об’їзної дороги, відремонтованої завдяки старанням мера Віктора Анушкевичуса, міської ради та вибитими ними для міста бюджетним коштам дехто не тільки встиг гарно пропаритися і попасти у нову Верховну Раду, але й добряче заробити…

І мова тут йде не за те, хто тут виконував підрядні роботи, а за те, що за спостереженнями тих же водіїв, вулиця ніби дещо «похудала» (стала вужчою, див. фото).

Правда це чи ні, судити важко. Адже ніхто з тих водіїв ширину вулиці на різних її відрізках ні до ремонту, ні після не заміряв. Тому відповідь на це повинні дати певна технічна документація і перевірка КРУ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А допоки залишається надія, що у місті таки знайдуться такі депутати чи громадські активісти, організації, які зможуть самі належним чином перевірити чи мають право на існування такі підозри, що хтось не цілком чесно «зекономив» бюджетні кошти шляхом звуження об’їзної дороги, замість того, щоб її розширити, як того вимагають сучасні правила містобудування.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності