У Львівській області судитимуть 47-річного львів’янина, колишнього керівника молодіжно-Християнського товариства «діти Христа». Його звинувачують у розбещенні і зґвалтуванні неповнолітніх дівчаток.

Як повідомляється, обвинувачений – житель Львова Роман М.

Відносно М. відкрито 11 кримінальних проваджень, які налічують 147 епізодів за фактом статевих злочинів, скоєних з 2005 року відносно шести дівчаток у віці від 11 до 14 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними слідства, чоловік з 2003 по 2018 рік працював координатором зовнішніх зв’язків у навчально-виховному комплексі «Школа-гімназія святої Софії». Від керівництва закладу він отримав дозвіл на проведення в приміщенні зборів МХО “Діти Христа”. Там, а також у приміщенні, яке належить храму «Святого Архистратига Михаїла», він, за даними слідства, скоював злочини проти неповнолітніх.

Він приводив потерпілу в окреме складське приміщення на території храму, де здійснював відносно малолітньої розпусні дії сексуального характеру, які виражалися в тому, що він наказував потерпілій оголювати свої статеві органи і з метою задоволення своєї статевої пристрасті розглядав оголену малолітню потерпілу і торкався пальцями рук до її статевих органів», – йдеться в матеріалах справи.