Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Начштабу забив солдата-ветерана б/д до реанімації, органи не реагують (відео)

Колишній народний депутат України Ігор Мосійчук повідомив на своїй сторінці про один із чергових  кричущих випадків насилля та “дідвщини” серед старших офіцерів щодо підлеглих – нвіть бойових ветеранів, на що Банкова інколи показово відкриває очі, а коли треба – закриває:
“08.10.2022, начальник штабу – перший заступник командира військової частини А7374 КАЛИНОВСЬКИЙ Ігор Михайлович, перебуваючи при виконанні обов’язків військової служби, застосував насильство щодо підлеглого – солдата ЯРОВЕНЧУКА О.С., а саме наніс останньому декілька ударів руками та ногами у різні частини тіла.
В результаті жорстоких та неправомірних дій Калиновського, солдат Яровенчук, який неодноразово був поранений на передовій, був вимушений проходити тривале лікування та реабілітацію.
За вказаним фактом, Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Києві на цей час здійснюється досудове слідство у кримінальному провадженні №62022100130000733 від 08.10.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 426-1 КК України.
Проте, не зважаючи на явні ознаки злочину, вчиненого Калиновським І.М., останній до цього часу не притягнутий до відповідальності за вчинений злочин.
Навпаки, Калиновський І.М. непогано себе почуває і навіть пішов на підвищення по кар’єрних сходах.
Зазначені факти свідчать про вибірковий підхід ДБР до розслідування кримінальних проваджень за ст. 426-1 КК України, оскільки за такими ж фактами, які висвітлювались в мережі Інтернет, розслідування проводилось дуже швидко.
У нашому ж випадку, Калиновському І.М. до цього часу не повідомлено про підозру.
А може Калиновський І.М. «порєшав» з ДБР?
І ще питання – де прокуратура, чому прокурори до цього часу не вжили ніяких заходів, як то, наприклад, самостійно здійснити повідомлення про підозру Калиновському І.М.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності