Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

“Вибити зуби” Китаю за Сибір обіцяє Путін…

Позавчора, 20 травня, Володимир Путін, виступаючи на засіданні оргкомітету “Перемога”, порадував коментаторів черговою хльосткою фразою:

Хтось навіть публічно наважується говорити, що несправедливо нібито, що Росії належать багатства такого регіону, як Сибір, тільки одній країні… Всі нас намагаються вкусити або щось від нас відкусити, – але вони повинні знати, що ми зуби виб’ємо всім , так щоб вони не могли кусатися, і доводом цього – розвиток збройних сил“, – сказав Путін.

Новий путінський мем “Виб’ємо зуби всім” органічно продовжує ряд старих.

Русский Сыч

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Від творця “Знайдемо в сортирі – і в сортирі замочимо” і “Обріжемо так, щоб нічого не виросло“: успішне продовження полюбилася франшизи.

Але ще більше зацікавив коментаторів пасаж про багатства Сибіру.

Глеб Павловский

Вагомий внесок Путіна в порятунок костюмованої драми “Сибірський цирульник”, тільки що невдало виведеної на великий екран.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На роль “відкусувача Сибіру“, на думку багатьох, найкраще підходить Китай – але по ряду причин складно припустити, що Путін мав на увазі саме цю країну.

Станислав Белковский

Судячи з усього, Володимир В. Путін погрожує безпосередньо тоталітарному Китаю. Додаткову впевненість РФ-президенту повинна надати готовність Рамзана А. Кадирова захистити пригноблених владою КНР мусульман Синьцзян-Уйгурського автономного району (СУАР). Непогана прелюдія до зустрічі пана Путіна з президентом США Джозефом Байденом в середині червня 2021.

Максим Дбар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У запалі нападу геополітики Путін пообіцяв вибити зуби тим, хто намагається відкусити у Росії Сибір. Оскільки з усього виходить, що крім Китаю на місце підозрюваного не підходить більше ніхто, то щоб уникнути зовнішньополітичного скандалу доведеться виходити на сцену Ротенбергу і, шамкаючи беззубим ротом, говорити, мовляв, каюсь, це я Бенефіт … тьху … я хотів відкусити, ну ось це все.

Саме по відсутності зубів пропонує розпізнавати ворогів Росії і газета “Коммерсант”.

Але якщо обговорювати слова Путіна всерйоз, то абсолютно незрозуміло, звідки у президента виникла ідея, що хтось зазіхає на Сибір, пишуть багато блогерів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності