Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Напад чи наїзд на кортеж Байдена? (відео)

Вчора ввечері, у неділю 17 грудня, невідомий автомобіль в’їхав у кортеж президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена. Внаслідок ДТП глава Білого дому та перша леді не постраждали.

Про це повідомляє Reuters.

Інцидент стався у місті Вілмінгтон, штат Делавар, близько 20:00 за місцевим часом. За свідченнями очевидця, автомобіль зіткнувся з позашляховиком з кортежу охорони президента США.

Агенти секретної служби швидко оточили винуватця ДТП, що перекрив рух вулицею. Згодом вони супроводили шокованого Байдена до його автомобіля.

Дорожній інцидент стався після зустрічі президента США та його дружини Джилл з членами передвибочої команди у виборчому штабі. Врешті-решт Байден з дружиною благополучно повернулися до свого будинку у Вілмінгтоні та перебувають у безпеці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А розслідування стосовно геолокаційного пристрою, який виявили в автомобілі кортежу президента Польщі Анджея Дуди, припускає, що до інциденту могли бути причетні іноземні служби.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності