Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

НАРДЕП-ОЛІГАРХ ПРОТИ ДИТИНИ?

Депутат Онищенко тисне на батьків дитини, який постраждав від рук його сина.

Народний депутат України Олександр Онищенко здійснює тиск на батьків дитини, над якою в київській гімназії «Консул» під час уроків познущався син олігарха.

Деталей інциденту в навчальному закладі не розголошують, але кажуть, що після того, що сталося деякі педагоги боялися підтверджувати факт знущання. Тим не менш, колективом було прийнято вольове рішення протистояти народному депутату і його впливу.

Після того, як Олександр Онищенко зрозумів, що на рівні педагогів конфліктну ситуацію «зам’яти» не вдасться (до того моменту батьки дитини вже подали заяву в міліцію), ним були здійснені спроби тиску на батьків дитини.
У Верховній Раді минулого скликання Олександр Онищенко входив у фракцію Партії регіонів. Після виборів в 2014 році приєднався до фракції «Воля народу». Вітчизняні та закордонні ж ЗМІ називають його колекціонером найдорожчих породистих коней та топ-моделей зі світу моди.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами Іamir.info

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності