Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Нардеп від БПП із Прикарпаття “водіїв, масажистів, секретарок, тощо” за людей не вважає?

Народний депутат з Прикарпаття розкритикував виборчу реформу від Президента України Володимира Зеленського.

Нардеп з Прикарпаття Юрій Соловей під час виступу на позачерговому засіданні Верховної Ради України заявив, що зміни, які пропонує Зеленський, допоможуть українським олігархам отримати контроль над Парламентом, пише Перший Політичний.ai8323

На другий день своєї роботи Президент Зеленський ініціює позачергове засідання Парламенту по зміні виборчої системи. Ви думаєте, відкриті списки? З точністю до навпаки. Закрита пропорційна система зі зниженням виборчого бар’єру до 3%. Водії, масажисти, секретарки, тощо повертаються”, – каже нардеп, зі слів котрого не зрозуміло, останніх ним перелічених він вважає собі нерівнею, чи загалом не рахує їх за людей?

За словами нардепа, таким чином давня мрія олігархів контролювати Верховну Раду зараз є близькою до здійснення.

Юрій Соловей додає, що мажоритарники, як ніхто, знають проблеми на місцях. Він закликав лідерів фракцій частіше бувати в областях і виступив проти скасування мажоритарної складової виборчої системи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності