Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Нардеп від “Самопоміч” та ще двоє вихідців з Львівщини звернулися до КСУ проти ТОМОСУ

Депутатка від «Самопомочі» Альона Бабак опинилася в переліку народних депутатів, які скерували подання проти Томосу. Також серед них є двоє обранців від Львова – Тарас Козак та Ігор Шурма.

Про це зазначено у документі, що розміщений на сайті Конституційного Суду України.

47 народних депутатів України звернулись в Конституційний суд України з поданням щодо відповідності Конституції України (конституційності) Постанови Верховної Ради України «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні» від 19 квітня 2018 року № 2410–VIII.

Серед підписантів депутати фракції «Опозиційного блоку» в повному складі (зокрема і львів’яни Тарас Козак та Ігор Шурма), представники фракцій «Відродження», «Воля народу», а також депутатка фракції «Самопоміч» Бабак Альона Валеріївна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності