Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Нардеп Віталій Ярема побив співробітника ДАІ

■ Столична міліція перевіряє факт побиття наприкінці грудня співробітника ДАІ нардепом Віталієм Яремою, який з 2005 по 2010 роки перебував на посаді глави ГУ МВС м. Києва. Про це розповіли у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві, передає Укрінформ.
«Організована перевірка по рапорту працівника ДАІ про те, що його вдарив народний депутат Віталій Ярема», – повідомили в прес-службі столичного МВС.
Як виявилося, на перетині вулиць Володимирська і Велика Житомирська в Києві наряд ДПС зупинив три авто, на яких перевозили продукти і дрова. Правоохоронці попросили пред’явити документи на вантаж. Машину з продуктами пропустили, а от водії авто з дровами не змогли надати жодних паперів. У цей час підійшли кілька людей на чолі з народним депутатом Віталієм Яремою. Він наказав водіям їхати далі, незважаючи на заборону правоохоронців. За даними міліціонерів, «Ярема почав штовхатися і завдав удару в обличчя старшині ДПС».
Потерпілий співробітник ДАІ був госпіталізований. Пізніше він написав рапорт. Показання правоохоронця перевіряє слідча група.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності