Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

НАРОДНИЙ ФРОНТ ПРОТИ ІНВАЛІДІВ?

Народний депутат України від партії «Народний фронт» Олександр Горбунов поставив свій позашляховик Toyota Land Cruiser (державний номерний знак АН 3555 СА) на паркувальне місце для інвалідів і демонстративно відмовився поступатися його дівчині-інваліду.

Така інформація розміщена на сторінці Facebook групи «Герой паркування».

Так, 19 травня, близько 20:00, дівчина-інвалід приїхала до свого будинку по вул. Ахматової і захотіла припаркуватися на виділене ЖЕКом їй місце, позначене відповідною розміткою.

Однак, цього зробити не змогла, так як місце для інвалідів було зайнято. Дівчина викликала ДАІ. Через 20 хвилин вийшов чоловік у дорогому костюмі і з ним висока блондинка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«У ході розмови, я сфотографувала його, а пізніше ідентифікувала – це народний депутат «Народного фронту» Олександр Горубнов. Його супутниця – Ольга Червакова – депутат від Блоку Порошенка. Депутат мені відповів: «я розумію вашу проблему, але ви не можете скористатися своєю перевагою», – розповіла дівчина. Після цього, «народний фронтовик» сів в автомобіль і вирішив втекти з місця порушення.

Дівчина заблокувала джип своєї інвалідним візком і зажадала почекати приїзду ДАІ. В результаті, співробітники ДАІ так і не приїхали, а депутат поїхав без будь-яких штрафів.

«Простоявши півтори години на вулиці, зробивши купу дзвінків у міліцію і затримавши на деякий час порушника, я так і не змогла домогтися, щоб його покарали. Штраф невеликий – кілька сотень гривень, але це для мене справа честі. Будь ласка, допоможіть довести депутатам і людям, що місця для паркування інвалідів – це не просто порожні паркомісця, які тільки і чекають нахабних водіїв. І ми теж не порожнє місце», – написала дівчина.

Джерело: Корупція

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності